Apollo grupi uueks juhiks saab Liisi Znatokov

Apollo Group OÜ uue juhina alustab veebruarist Liisi Znatokov.

Seni Apollo Group OÜ nõukokku kuulunud Liisi Znatokov alustab veebruarist tööd Apollo Group OÜ tegevjuhina. Liisi Znatokovi enda sõnul on tal olnud rõõm jälgida Apollo ettevõtete juhtide pühendunud tegutsemist ning nüüd on tal ka endal põnev ja vastutusrikas võimalus tegevjuhina panustada.

«Eesmärk on luua meeskondade koostoimimiseks parim keskkond ja äri edasiseks arendamiseks selge visioon. Ma loodan väga, et minu eelnev suurte rahvusvaheliste meeskondade ja äride juhtimise kogemus võimaldab Apollo grupi ettevõtete positsiooni neljal koduturul veelgi tugevdada,» ütles Znatokov.

Enne MM Grupiga liitumist töötas Liisi Znatokov 18 aastat Swedbankis, neist viimased kuus aastat täitis ta Swedbanki juhatuse liikme, Swedbank Liisingu nõukogu liikme ja ettevõtete panganduse juhi rolle. Tal on suurte rahvusvaheliste tiimide ülesehitamise ja juhtimise kogemus, tugev analüütiline taust ning hea arusaam makromajanduslikust keskkonnast.

Liisi Znatokov asub uuel positsioonil ametisse 5. veebruarist, Apollo Group OÜ senine tegevjuht ettevõttes ei jätka.

Apollo Groupi visioon on olla suurim, tõhusaim ja kaasaegseim meelelahutusettevõte Baltikumis, pakkudes sisukat meelelahutust uute poodide, vabaajakeskuste ning teiste põnevate toodetega. Apollo gruppi kuulub 18 raamatukauplust, 17 kino, 11 Blenderi mahlabaari, 9 Vapiano restorani, 6 O´Learysi spordibaari, 1 Action! by Apollo meelelahutuskeskus, 2 Apollo Boulingas bowling'u-keskust, 1 Ice-Cafe jäätisebaar, 28 KFC restorani, 25 MySushi restorani, 20 Lido bistrood ja 1 Apollo Skyparki meelelahutuskeskus.


Foto: Tairo Lutter

Previous

Postimehe uus peatoimetaja Priit Hõbemägi: ka usaldusväärne ajakirjandus peab tekitama emotsioone

Next

Jaan Tõnissoni meediaauhinnad 2023

Share this article